Viime yönä koira nukkui Jonttin kanssa. Tuli kyllä aamulla viiden aikaan vinkumaan mun sängyn viereen ja vein sen ulos. Eikä sen jälkeen taas nukuttu. Aarokin heräsi ennen kuutta, tällä kertaa oasta sängystään, ja vaati riisipuuroa. Onnkesi sille kelpaa hiutaleista tehty, en jaksaisi aamuin illoin keitellä ihan aitoa.

Eilen illalla oli ensimmäinen kerta kun Rami käski mun neuloa. Sen varpaita paleli ja mulla oli sille sukat tulossa. Sain ne valmiiksi ja herra oli tyytyväinen. Aamulla aloittelin Waltterille sukkia, silloin viiden jälkeen.

Pojat ja äijät lähtivät äsken ajamaan Turkuun päin. Siiri katsoo teletappeja nauhalta. Kämpässä on kamala kaaos, pitää alkaa siivoamaan. Laitettiin sauna päälle ja Siiri suuttui kun sinne ei heti saanut mennä löylyttelemään :), Siivouksen jälkeen sitten (äiti: pesin mikron eilen. *ylpeä*). Siirille on pillimehu ja äitille pullo valkoviiniä. Niistä sipseistä ja irtokarkeista ei puhuta ;). Päätin, etten tee koko viikonloppuna kunnon ruokaa, Siiri saa purkkimössöä ja itselleni teen kanaleipiä tai tonnikalapiirakkaa. Ollaan vaan kuin ellun kanat koko viikonloppu. No, ehkä pestään pyykkikoppa tyhjäksi kun siihen kerrankin on mahdollisuus. Ihana rauha tiedossa kunhan tuo neiti on tajuton...

236253.jpg

Tässä Siiri hommissaan.