No joopajoo. En sitten saanut edes auki sitä viinipulloa tämän viikonlopun aikana... Se odottaa jotakin erityistä iltaa, ilmeisesti. Elokuvaakaan en nähnyt, nuklahdin sohvalle 10 minuuttia ennen kuin se alkoi. Suklaata kyllä sain syötyä ;)

Saunasta tuli taas erimielisyyksiä. Kolmannen vilvoittelukerran jälkeen löylyteltiin ja mentiin pesulle. Mutta Siiri ei olisi halunnut millään saunomista lopettaa. Huutohan siitä tuli. Se saatiin sammutettua pillimehulla.

238797.jpg

Ossi löysi erittäin vaarallisen otuksen meiltä illalla. Sellaisen piikikkään, mille piti rähistä ja yrittää purra sitä. Vaan kun ei oikein rohkeus riittänyt, niin jäi siihen rähinään ja hyökkäämisiin. :)

238800.jpg

vähän pimeä kuva. Tämä Ossin hirviö oli siis mun hiusharja, jonka Siiri oli jättänyt lattialle :)

Herättiin aamulla puoli kuudelta ja ihmettelin, että mites niin kauan Ossi antoikin mun nukkua. Puolen päivän aikaan mulle sitten selvisi, että kelloja on siirretty. Tunti siis lisää neulonta-aikaa tähän iltaan, Siiri menee varmaan tosi aikaisin nukkumaan, kun alkoi päiväunet siis jo 9 uutta aikaa *ääh*...

Miehet tulevat yöllä/myöhään illalla. Ajattelin yllättää matkalaiset valvomalla ja laittamalla teetä ja kuorrutettuja kanaleipiä. Mutta niinhän mä ajattelin eilenkin katsoa elokuvaa. Saa nähdä.