Waltteri selvisi kuumeestaan (yllättävää, yleensähän siitä ei selviä?!) ja on jälleen oma itsensä.  Koska Rami on nyt flunssassa sairaslomalla, ei kello ollutkaan herättämässä aamulla ja nukuttiin pommiin. Hyvin ehdittiin eskariin waltterin ripeän toiminnan ja auton ansiosta kuitenkin. Siellä jatkuu uimakoulu vielä tämän viikon torstaihin asti.

Aaro oli viikonlopun Paimiossa, jossa oli syönyt noin 3 kertaa normaalin määrän ruokaa reippaasti. Jani kuulemma tekee paljon parempaa ruokaa ku äiti, kotona ei viitsi syödä niin paljon. (herra melkein 5v, vajaa 14kg).

Siiri ei enää yski yhtä paljon kuin viime viikolla *hurraa*.

Mä olen itsekin saanut nukuttua vähän paremmin, eilen sammahdin sohvalle muistaakseni kesken käenpesän katselun, heräsin yöllä lievästi epämukavaan oloon ja totesin olevani omassa sängyssä. Kaikki vaatteet päällä, peiton alla.( Vinkiksi kaikille: suorat housut ja neulepaita eivät ole mukava yöpuku. rintaliiveistä puhumattakaan.) En kuitenkaan ollut hereillä kuin sen aikaa että sain kuorittua epämukavan asun päältäni ja JATKOIN HETI UNIANI! *aaltoja, huurraahuutoja* ja heräsin tosiaan muutamaa minuuttia vaille kahdeksalta! Vähän on erilainen olo nyt. Saa nähdä oliko tämä tilapäistä vai saankohan pikkuhiljaa nukuttua paremmin.

Nyt ei jaksa lapsista kuvia siirtää puhelimesta tänne, mutta laitetaan kuva Ramin uudesta lelusta:

 476091.jpg