Me Ollaan Siirin kanssa nautittu tyttöjen viikonlopusta. Eilen käytiin saunomassa oikein pitkän kaavan mukaan, syötiin herkkuja, nukuttiin vierekkäin jne. Tänään aamulla Ossi (joka muuten nukkui lattialla sängyn vieressä!!!) herätti mut pihalle 4.46 ja ihmetys oli valtava, kun näky oli tämä:

237257.jpg

Lunta oli silloin varmaan 4 cm ja sitä on tullut lisää päivän mittaan. Tämän vuoden ensimmäiset lumityötkin on tehty:

237259.jpg

Ossi oli mukana ihmettelemässä:

237263.jpg

Sen jälkeen Siiri pääsi pulkan kyytiin. Ainoa huono puoli siinä oli, ettei neiti olisi halunnut lopettaa sitä oolenkaan...

237264.jpg

Ihan kivasti siis tuota lunta on. Ikävää vaan, että ne lehtikasat, mitkä mun piti tänään urakoida kompostiin, on tuon lumen alla. No, ehtiihän sen, ei tuo lumi kuitenkaan pysy kauaa. Maki ja Alexander kävivät tänään kyläilemässä meillä. Siiri ihmetteli minkä takia A saisi leikkiä HÄNEN leluillaan.

237269.jpg

Ossi on kotiutunut meille ihan hienosti. Koko ajan kokeilee, mikä on sallittua ja mikä ei ja pissat ei osu mihinkään järkevään paikkaan. Joka kerta kun vien pihalle, tekee sinnekin kyllä. Nukkuminenkin sujuu ihan rennosti.

237277.jpg

:)

Tänäänkin mennään saunaan. Sen jälkeen Siiri nukkumaan, Waltterin toinen sukka loppuun, Aaron sukat työn alle ja samalla lasi viiniä ja joku hyvä elokuva. Ehkä vähän suklaata myös. Lopuksi erityisesti Pappalle kuva Siirin eilisistä leteistä:

237288.jpg