Täällä yritetään päästä eroon flunssasta. Siiri on tosi räkäinen ja nukkumisen kanssa on vähän niin ja näin. Aaro valittaa kurkkukipua, mutta on muuten ihan terveen tuntuinen, joskin vähän flaati.Tuijottaa muumeja sohvan nurkassa ja haukottelee. Waltteri lähti reippaana taas eskariin. Huomenna menevätkin eskarin kanssa retkelle febodan hiekkarannalle ja metsikköön, puolukoita keräämään ja muutenvaan luontoon. Ovat siellä koko aamupäivän. Aaro ei ole ollut kerhossa viime viikolla eikä tällä viikolla, mutta ei kuulemma ole yhtään tylsää täällä kotona...

Viikonloppu meni rauhassa, haravoitiin vähän pihaa ja käytiin pyöräilemässä.

207820.jpg

207822.jpg

207823.jpg

Siiri reppana sai jalkaansa kumisaappat, eikä pysynyt niillä pystyssä millään. Saati että olisi niillä omin avuin päässyt pystyyn. Joten päädyttiin laittamaan ihan tavalliset syyskengät. Kissatkin viihtyivät ihmettelemässä meidän touhuja.

207824.jpg

Eilen pojilla oli liikaa vauhtia päällä, joten sateesta huolimatta heitin herrat pihalle. Olivat sitten olleet mutasotaa. Nyt on kodinhoitohuoneen seinä täynnä kuraisia kädenjälkiä. Onneksi on lasikuitutapettia... Herrat itse näyttivät tältä:

207826.jpg

207825.jpg

Jee! Siiri puolestaan päätti ryöstää mun aamupala-juustot, ja söi niitä muovien välistä imeskelemällä. läästi ne sen jälkeen sohvaan.

207828.jpg

Ai niin, sunnuntaina oli pokilla juhla-aamupala. Tehtiin pitsaa... Se piti tehdä jo lauantaina, mutta silloin tuli vähän muuta puuhaa, joten siirretiin seuraavaan aamuun. ei meillä yleensä syödä aamupalaksi... eihän... ilmeet kertoo paljon:

207830.jpg

207831.jpg

Siinäpä niitä kuulumisia taas. :)